Blogit

Ida is back

Onnistunut paluu kansainvälisiin arvokilpailuihin on nyt takana. Australian lyhyen radan MM-kilpailuissa 100 metrin rintauinnin 9. ja 50 metrin rintauinnin 10. sija kertovat paluusta maailman kärkikahinoihin.

Henkisesti kisat olivat tärkeä onnistuminen. Pystyin nauttimaan kisaamisesta ja osoitin itselleni, että IDA IS BACK.

Verrattuna kevääseen syksyn lyhyen radan kaudella ilo palasi arjen tekemiseen, mutta itse uinnissa oli fyysisiä ja teknisiä haasteita. MM-kisat osoittivat, että teimme harjoittelussa oikeita valintoja valmentajieni Jere Jänneksen ja Lasse Rantalan kanssa viimeisen kuukauden aikana.

50 metrin rintauinnin 10. sija jätti toki myös hampaan koloon. Välieräuinti oli alkuerään verrattuna parempi, mutta tyhmät virheet maaliintulossa maksoivat paljon. 100 metrillä 1.05 alitus ensimmäisen kerran kahteen vuoteen sekä uran ensimmäinen MM-kisojen välieräpaikka luovat uskoa tulevaan.

Palaan Suomeen 20. päivä ja hiljennyn Joulun viettoon. Uusi harjoituskausi alkaa maanantaina 9.tammikuuta, ja keväästä tuleekin mielenkiintoinen, kun Pariisin olympialaisten näyttöikkuna aukeaa 1. maaliskuuta. 100 metrin rintauinnin A-raja 1.06,79 on kova, mutta realistinen. Sitä kohti siis!

Iso kiitos kaikille kannustuksesta, matka jatkuu!

-Ida

Kuva: Deepbluemedia