Team Hulk

TaTU Tampere
uimaseura

TaTU Tampere on ottanut minut omakseen heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Rempseä ja rento meininki yhdistettynä ammattimaiseen tekemiseen on luonut erinomaisen harjoittelu- sekä kasvuympäristön omalle uralleni. TaTU on ollut tukemassa ja auttamassa alusta asti niin henkisesti kuin taloudellisestikin. Vedän päälleni punaisen jääkarhupaidan silkalla ylpeydellä ja arvostuksella.

www.tatu.fi

Jere Jännes
valmentaja 

Jere vastaa kokonaisvaltaisesti päivittäisharjoittelustani altaassa. Hän on valmentanut minua vuodesta 2017 alkaen aloitettuaan TaTU Tampereen päävalmentajana. Hänen valmennusfilosofiansa perustuu pitkälti molemminpuoliselle luottamukselle urheilijan kanssa sekä halusta uudistaa jatkuvasti harjoittelun eri osa-alueita. Meistä on muodostunut vuosien mittaan erottamaton urheilija – valmentaja pari, jonka tekemistä harva ymmärtää.

Lasse Rantala
fysiikkavalmentaja 

Lasse on valmennustiimimme lääkintävoimistelija. Hänen laaja osaamisensa fysioterapian, fysiikkavalmennuksen sekä z-health:in osalta täydentävät päivittäisharjoitteluani altaassa. Lasse vastaa kivuttoman harjoittelun ja kisaamisen mahdollistamisesta sekä on samalla vastuussa voima- sekä kuivaharjoittelustani.

Jari Lamminaho
myynti, markkinointi, mediayhteydet

Jari vastaa myynnistä, markkinoinnista, mediayhteyksistä ja avustaa eri brändäyksen osa-alueissa. Kaikki yhteydenotot sekä haastattelupyynnöt pyydetään suuntaamaan hänelle. Jari toimii Team Hulkon mediamogulina.

040 7712 887 / teamhulk@idahulkko.fi