Blogit

Uusi vuosi, uudet sivut, uusia kumppaneita

Olematon Olympiavuosi 2020 sai itsensä päätökseen ja nyt starttaa uusi yritys viiden rinkulan kisoihin. Odotan innolla tulevaa vuotta, mutta tuntuu erityisen hienolta päästä vihdoin avaamaan omat nettisivut, joita on suunniteltu ja rakennettu markkinointiyhteistyössä Framillin kanssa syksystä asti.

Mulle omien sivujen avaaminen on hyvin henkilökohtaista, sillä pääsen tällä tapaa avaamaan omaa persoonaani sekä tarinaani vielä syvemmältä. Tavoitteenani on kirjoitella tekstejä treeniarjesta sekä urheilun ympärillä pyörivistä ajatuksista sekä myöhemmin myös julkaista juttujani podcastin muodossa. Sivujen tekoprosessi on mennyt todella vaivattomasti Framilin ansiosta ja olenkin pystynyt rauhassa keskittyä kisaamiseen sekä treenaamiseen, kun tiesin, että homma on ammattilaisten käsissä. Iso kiitos siis porilaisyritykselle! Käy tutustumassa Framiliin täältä.

Matka kohti Tokyo 2020ne kisoja siis jatkuu ja mukaani on lähtenyt myös muita uusia kumppaneita. Varusteistani huolehtii vastedes Speedo sekä Intersport Sello. Speedon sekä Intersport Sellon yhteistyö mahdollistaa nopean ja laadukkaan tavarantoimituksen ja siirtyminen uusiin kisapukuihin on ollut positiivinen vaihdos Olympiavuodelle. Syksyn uurastuksen jälkeen sain lisää hyviä uutisia, kun minut valittiin osaksi R-Kioskin Ärrä-tiimiä. Tiimi on rakennettu laajasta skaalasta eri lajien urheilijoita, ja R-Kioski haluaa sen myötä osaltaan olla tukemassa suomalaista urheilua.

Kaikesta säädöstä ja stressistä huolimatta vuonna 2020 sain vedettyä eniten kovia kansainvälisiä kisastartteja tähän asti sekä uusittua ennätykseni sekä 50m että 100m rintauintimatkoilla. Tämän vuoden tavoitteena on saattaa loppuun ne tavoitteet, jotka siirtyivät pandemian takia eli voittaa ensimmäinen arvokisamitali sekä kilpailla olympialaisissa. Huikea vuosi on ollut takana niin oman brändin kehittämisen kuin urheilunkin osalta, mutta tästä vuodesta tulee toivottavasti vielä parempi. Tervetuloa siis mukaan seuraamaan tätä vuotta ja kaikkea, mitä siihen mahtuu. Lupaan, ettet tylsisty!

-Ida