Podcastit

Märkää vettä – Unelmaa kohti (S2E1)

Podcastin kakkoskausi alkaa 3 -osaisella kokonaisuudella, jossa käsittelen omaa mielenmaisemaa ja henkisen valmistautumisen kehittymistä kohti Tokiota ja matkaani sen jälkeen. Ensimmäisessä jaksossa käyn läpi omaa matkaani edellisen olympiadin aikana, jolloin tuli opittua paljon omasta mentaliteetista ja siitä miten suhtaudun omaan ammattilaisuuteeni.

Erityisesti näiden ensimmäisten jaksojen läpikäynti ja nauhoittaminen on tuonut itselleni mahdollisuuden ruotia omia päätöksiä ja niitä uran risteyskohtia, jotka on lopulta muovanneet musta sellaisen kun olen nyt. Tuu siis mukaan kuuntelemaan mun omaa kasvutarinaa. Uusi jakso julkaistaan joka torstai täällä nettisivuilla!

-Ida

Podcast Powered by Kotipizza

 

 

Kuva: Olympiakomitea, Jesse Väänänen