Podcastit

Urheiljan elämää osa 7 – Olympiaennakko

Miten valmistautuminen Tokion olympialaisiin on sujunut? Miltä tuleva kokemus vaikuttaa? Stressaanko tai jännitänkö? Minkälaisia toimenpiteitä olympialasissa on näin korona-aikana? Mitä odotan eniten seuraavilta viikoilta?

Näihin kaikkiin kysymyksiin vastasin tämän päivän jaksossa. Halusin avata vielä omia ajatuksiani kisoista, sinne lähdöstä sekä kokonaisuudessaan tästä kaudesta. Kone Fukuokan esileirille lähtee tiistaina 13.7 ja Tokion kisakylään saavumme 22.7. Pääsen starttaamaan ensimmäisissä olympialaisissani sunnuntaina 25.7. jolloin kisataan 100m rintauinnin alkuerät. Jos haluat seurata tarkemmin kisafiilistelyä, suuntaa instagramiin profiiliin athletehulkko!

Kiitos vielä kaikille lukijoille ja kuuntelijoille tästä kaudesta. Lyhen radan syyskausi starttaa pitkälti ISL:llän merkeissä heti viikon lomailun jälkeen. Palailen podcastien maailmaan taas syyskuun alussa, joten stay tuned!

-Ida

Kuvan otti äärettömän taitava Sami Reivinen /Valokuvaamo KLIK